Nieuws

Help Portret 2022 was weer keigaaf!

Help Portret 2022, gehouden op 17 december, was weer heel leuk om te doen als fotografen. Vele dankbare mensen passeerden ons en we hebben mooie portretten afgedrukt in een mooie lijst aan ze meegegeven. Ook mensen uit de Ookraïne waren daarbij die we natuurlijk een speciaal warm hart toedragen.

Kijk hier naar een aantal achter de schermen foto's.

Op naar Help Portret 2023!!

HP 2022 groepsfoto

Help Portret 2022 Gaat Door!

De pandemie had twee jaar roet in ons eten gegooid maar dit jaar gaan we weer een Help Portret Lelystad doen! De datum is 12 november 2022. We gaan deze keer onder andere mensen een leuk portret geven die bijvoorbeeld uit de Oekraïne gevlucht zijn voor de oorlog. We gaan deze mensen een leuke dag en een fijne herinnering in de vorm van een foto in een lijst geven.

We hebben er zin in!springen juichen

Help Portret Lelystad 27 november 2021 gaat helaas niet door

Help portret lelystad sadDoor de aangescherpte maatregelen in verband met de Corona crisis is besloten dat de Help Portret Lelystad op 27 november 2021 helaas niet door kan gaan. We gaan volgend jaar kijken wanneer we een Help Portret Lelystad in kunnen gaan plannen.


Help Portret Lelystad 13 november 2021 gaat helaas niet door

sad balloon

Door de aangescherpte maatregelen in verband met de Corona crisis is besloten dat de Help Portret Lelystad op 13 november 2021 niet door gaat. De planning voor nu is dat Help Portret Lelystad op 27 november nog wel doorgaat maar daar kan nog verandering in komen.

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.
Ok